arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Bondens Ostlåda

Bondens Ostlåda
Det finns alltid nya ostar att upptäcka. I Bondens Ostlåda har vi valt ut en bred blandning av goda ostar – allt från svenska hårdostar och lagrade klassiker, till färskostar och krämiga vitmögelostar. Hoppas det smakar!

Pris: 589 kronor. Frakt tillkommer (39 kronor).

Vikt: ca 3,3 kg.

Beställ senast på söndag för leverans under tisdag-onsdag veckan därpå, i vecka med röd dag kan leveransen ske med någon dags förskjutning.

Arla Ko Dacke (700g)

Klassisk grynpipig hårdost med vaxad yta, gjord på mjölk från Småland och Öland. Smaken är fyllig och fruktig med toner av umami. Osten har en tydlig karaktär och stor arom utan att vara stark.

Arla Ko Gry Ekologisk (500g)

Med ton av umami, mycket karaktär och med ljusa kristaller på ostens yta sätter Gry prägel på plocktallriken eller ostbrickan.

Kvibille Cheddar 12 mån (500g)

Kvibille cheddar 12 månader har en kraftig, fyllig och mogen smak med tydlig sälta, frisk syra och lätt rostade toner. Den långa, balanserade eftersmaken kittlar på tungan.

Falbygdens Svecia 18 månader (500g)

Svecia är en av våra klassiska hårdostar. Smaken är rejält stark och mustig, men med en tydlig syrlighet och friskhet, och härligt knastriga kristaller.

Falbygdens Gran Reserva Präst 24 mån (300g)

Långlagrad Präst med stark och fyllig smak. Rejäl sälta och en viss beska, med tydliga inslag av smörkola och hasselnöt som samsas med de knastrande kristallerna.

Boxholm Chili (500g)

Ost som förenar det bästa ur två världar – den milda och runda smaken hos en gräddost och den fräscha hettan från röd chili.

Castello Danablu Extra Creamy (125g)

Extra krämig ädelost med kraftfull smak och stark doft av blåmögel och en behaglig sälta och syra. Den långa eftersmaken är fyllig och kittlar på tungan.

Castello Creamy Brie (200g)

Aromatiskt och friskt syrligt doftande vitmögelost med tydligt inslag av honung och sommaräng. Smaken är fyllig med tydlig syrlighet och toner av smör, grädde och en lätt beska.