arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Pasta med ädelost

Grönkål, ädelost och grädde är en underbar smakkombination. Låt pastan koka med såsen den sista minuten för bästa resultat.
Pasta med ädelost
4 port
20 Minuter

Ingredienser

  • Pasta 4 port
  • Champinjon 200 g
  • Arla Köket® Smör-&Rapsolja 1 msk
  • Vitlöksklyfta 2 st
  • Kvibille® Ädel Creme 170 g
  • Skott Av Grönkål

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Dela svampen i bitar. Fräs svampen i smör 2-3 min. Tillsätt finriven vitlök och ädelostkräm. Koka upp. Blanda pastan med såsen. Toppa med grönkålsskott.