Extra bra till matlagning, t.ex. i en ädelostsås som inte blir gråaktig när man använder Kvibille Ädel mild.
Äpplen
Jordgubbar
Mousserande vin
Beskrivning
Ädel Mild är en mild blåmögelost med god sälta, svag beska och härlig ädelostarom. Denna dessertost har en mjuk och saftig konsistens och är både smältbar och skivbar. Unikt för denna ädelost är att en vit mögelkultur (penicillium roqueforti) använts istället för en blå, vilket i sin tur ger den milda smaken. Kvibille® Ädel Mild 36 % passar utmärkt till matlagning, men förstås även på både ostbuffé och till ostbricka. Använd gärna Kvibille ädelost i till exemplen paj, pizza eller sås.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och anpassa innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen samt för att göra riktad marknadsföring.