arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle
Falbygdens® Rekommenderar Raclette hårdost 200 g

Falbygdens® Rekommenderar Raclette hårdost 200 g

HÅRDOST 200 g
Frankrike Pastöriserad Komjölk
Denna ost ska ätas värmd och smält. Namnet Raclette kommer från det franska ordet racler som betyder att skrapa av. Det sägs att en vinplockare tog fram sin ost för att äta vid brasan, satte en bit ost på sin kniv och höll den vid lågorna. När osten började smälta gav den en ljuvlig doft – han bjöd sina kamrater och raclette var född! Att äta ost på detta sätt kommer ursprungligen från Valais-regionen i Schweiz men har en lång tradition även i Frankrike. Smält Falbygdens® Rekommenderar Raclette 26% i ett raclettejärn och servera till kokt eller bakad potatis, ett gott bröd, små inlagda gurkor, syltlök och rökt skinka.

Smakrikedom/styrka

Ingredienser, Näringsvärde & product information

Visa produktinformation Dölj

Ingredienser

Pastöriserad komjölk, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym, konserveringsmedel (E235).

Näringsvärde

Kalorier 1362 kJ / 328 kcal
Fett 26 g
Kolhydrater 0,5 g
Protein 23 g
Salt 1,7 g

Produktinformation

EAN-nummer

2022001300000

Artikelnummer

69957