En triplecreme ost som är härligt krämig, gräddig & välsmakande gourmetost.
Passar till
En fantastisk dessertost som är utmärkt på en ostbricka.
Bär
Jordgubbar
Lakrits
Mousserande vin
Rosévin, fruktigt & smakrikt
Tryffelhonung
Beskrivning
Brillat Savarin görs av färsk komjölk och som berikats med grädde, vilket ger en dessertost med en mycket mjuk och gräddig smak. Briarde Brillat Savarin är en utmärkt ost till ostbricka och är extra god till champagne. Osten har gjorts i området Brillat Savarin sedan medeltiden, och kunskapen har förts vidare till osttillverkare från generation till generation. Området där Brillat Savarin tillverkas och får mogna sträcker sig över fem distrikt från sydöstra Bourgogne till centrala Seine-et-Marne.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och anpassa innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen samt för att göra riktad marknadsföring.