arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle
Gå i ostskola på Restaurangakadmien!

Gå i ostskola på Restaurangakadmien!

Har du någonsin velat lära dig mer om ost? Klart att du har. Kanske av riktiga proffs? Såklart på den också. Goda nyheter: nu lanserar Restaurangakademien tillsammans med Älskade Ost en ostskola för privatpersoner som vill få mer ost i sitt liv. Hurra ju!

Vad är ost? Hur skiljer man olika ostar åt? Hur väljer man rätt ost i säsong? Hur provar man ost? Hur serverar man ost? Hur kombinerar man ost med drycker och tillbehör? Ost är inte bara ett sätt att bevara och förädla mjölken. Det är en hel värld av dofter, smaker, kombinationer, historia, geografi – kultur, helt enkelt!

Med start den 13 november 2018 vill vi lära dig och andra glada ostentusiaster mer om ost, vin och ost, ost och mat, ost, ost på bricka, ost och tillbehör. Och ost. Under två kvällar får alltså du som är intresserad av att fördjupa din ostkunskap lära dig allt du inte visste att du ville veta om ost. Nämnde vi ost?

Kursledare är Ia Orre, sommelier och vinskribent i ELLE mat & vin, som suttit i juryn till VM i ostkunskap ”Caseus Award” i Lyon och även är initiativtagare till Ostfestivalen på Münchenbryggeriet. Ia Orre är också ”mamma” till Restaurangakademiens Fromager-utbildning som är en mer omfattande kurs för professionella.

Restaurangakademien jobbar idag för att stärka både kunskapen om och kärleken till maten. Deras uppdrag är att förse branschen med högsta kompetens genom de allra bästa utbildningarna, och att på så sätt utveckla svensk gastronomi.

Gå in på http://www.restaurangakademien.se/ostkurs/ för mer information, priser och för att anmäla dig.

Vi ses!

Kopiera länk

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla