arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle
Vitmögelost med päron och rostad fänkål
Recept

Vitmögelost med päron och rostad fänkål

  • 150 g Castello® White skuren i bitar
  • 4 päron skalade och halverade
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk honung
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 msk hela fänkålsfrön
  • ½ tsk havssalt
  • 4 skivor ljust bröd
  • Garnering

  • saltrostade mandlar

Gör så här:

Värm ugnen till 200C. Koka upp en kastrull med vatten. Låt päronen sjuda i cirka 6 minuter, ta sedan bort dem och låt torka. Lägg päron, socker, honung, vinäger, fänkålsfrön och havssalt i en skål. Blanda ordentligt och lägg blandningen på ett ugnsfast fat. Täck fatet med aluminiumfolie och tillaga i ugnen i cirka 20 minuter. Ta bort folien och pensla päronen med vätskan som finns i fatet. Tillaga igen, utan folie, i 25-30 minuter eller tills päronen är gyllene. Garnera med mandlar. Servera med ost och focaccia.

Presenteras av
Kopiera länk

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla