arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Vegetariska snittar med ost på påskbordet

Vegetariska snittar med ost på påskbordet
Det finns mycket med påskbordet och påskmaten att älska. Sill, ägg, lamm – och ost såklart. Men ibland kan det vara kul att vidga sina vyer något. Och kanske rentav testa något vegetariskt. Här har vi samlat några smarriga lakto-ovo-vegetariska recept:

Omelett med sparris och manchego

Ugnsomelett med citronfräst sparris, manchego och persilja. Ostens sälta möts av den syrliga sparrisen. Snyggt, enkelt och väldigt gott.

Surdegsbröd med kräm av getost och hallon

Ett väldigt enkelt och väldigt rosa recept med pistageströssel på. Getostens jordiga smak blir bästis med sötman och syrligheten hos hallonen, och ren magi uppstår. Supergott, och riktigt fint på påskbordet.

Krossad, gratinerad färskpotatis med ädelost och purjolök

En smak av sommaren, redan idag! Den smöriga färskpotatisen gifter sig med den trevliga skärpan och sältan hos den krämiga ädelosten. Mums!