arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Vegetarisk pizza med röd pesto

Vegetarisk pizza kan vara precis lika god och spännande som en pizza med kött. Har du någon gång testat vegetarisk pizza med röd pesto? Inte? Testa denna nästa gång du ska göra egen pizza!
Vegetarisk pizza med röd pesto
4 port
30 Minuter

Ingredienser

  • Pizzadeg 1 st
  • Tomatsås 3 dl
  • Castello® White Vitmögelost 150 g
  • Röd pesto

  • Soltorkade Tomater I Olja 12 st
  • Vitlöksklyfta Finhackad 1 st
  • Färsk Basilika 2 dl
  • Olivolja 0,5 dl
  • Parmesanost Riven 50 g

Gör så här:

Blanda soltorkede tomater, vitlök och basilika i en skål. Mixa fint med en stavmixer. Häll över oljan i en tunn stråle samtidigt som du mixar. Tillsätt parmesan och blanda till en smidig smet. Smaka av med salt och peppar. Kavla ut degen till flera små pizzor. Lägg en sked röd pesto och en skiva Castello White Red Chili på varje. Tillaga i ugn på 220 grader i cirka 7-8 minuter. Pynta gärna med tunna strimlor vårlök.

Presenteras av Castello