arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle
Sveciacrème, potatischips, löjrom och torkad purjolök (Årets Kock)
Recept

Sveciacrème, potatischips, löjrom och torkad purjolök (Årets Kock)

  • 75 g Arla® vispgrädde
  • 2 dl Falbygdens svecia finriven
  • 25 g Arla® ekologisk mjölk
  • 2 äggulor
  • citroner rivet skal
  • 1 påse potatischips, saltade
  • purjolökar torkad och mixad till fint pulver
  • 1 citron klyftor till servering

Gör så här:

Värm upp grädde, mjölk och äggulor så det tjocknar. Smält i osten och mixa den slät. Låt svalna. Lägg ut chipsen på ett fat och klicka ut ostcrèmen sedan löjrommen strö över purjolökspulver och grovmalen svartpeppar. Servera med citronklyftorna.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla