arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Sveciacrème, potatischips, löjrom och torkad purjolök (Årets Kock)

Har du en liten ostkant kvar är det perfekt att förlänga den i detta format och använda som en crème eller dipp. Grymt god med lite citrustoner tillsammans med potatischips, löjrom och purjolök.
Sveciacrème, potatischips, löjrom och torkad purjolök (Årets Kock)
4 port

Ingredienser

  • Arla® Vispgrädde 75 g
  • Falbygdens Svecia Finriven 2 dl
  • Arla® Ekologisk Mjölk 25 g
  • Äggula 2 st
  • Citroner Rivet Skal
  • Potatischips, Saltade 1 påse
  • Purjolökar Torkad Och Mixad Till Fint Pulver
  • Citron Klyftor Till Servering 1 st

Gör så här:

Värm upp grädde, mjölk och äggulor så det tjocknar. Smält i osten och mixa den slät. Låt svalna. Lägg ut chipsen på ett fat och klicka ut ostcrèmen sedan löjrommen strö över purjolökspulver och grovmalen svartpeppar. Servera med citronklyftorna.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla