arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Sveciacrème, potatischips, löjrom och torkad purjolök (Årets Kock)

Har du en liten ostkant kvar är det perfekt att förlänga den i detta format och använda som en crème eller dipp. Grymt god med lite citrustoner tillsammans med potatischips, löjrom och purjolök.
Sveciacrème, potatischips, löjrom och torkad purjolök (Årets Kock)
4 port

Ingredienser

  • Arla Ko® Vispgrädde 75 g
  • Arla Ko® Svecia, Finriven 2 dl
  • Arla Ko® Eko Standardmjölk 25 g
  • Äggula 2 st
  • Citroner Rivet Skal
  • Potatischips, Saltade 1 påse
  • Purjolökar Torkad Och Mixad Till Fint Pulver
  • Citron Klyftor Till Servering 1 st

Gör så här:

  1. Värm upp grädde, mjölk och äggulor så det tjocknar. Smält i osten och mixa den slät. Låt svalna.
  2. Lägg ut chipsen på ett fat och klicka ut ostcrèmen sedan löjrommen strö över purjolökspulver och grovmalen svartpeppar.
  3. Servera med citronklyftorna.