arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Portabelloburgare med Castello Burger Blue – skapat av Johan ”Matgeek” Hedberg

En riktigt god och enkel vegetarisk burgare som får det där lilla extra av den skarpa och krämiga blåmögelosten. Perfekt på grillfesterna i sommar!
Portabelloburgare med Castello Burger Blue – skapat av Johan ”Matgeek” Hedberg
4 port

Ingredienser

  • Portabellosvamp 4 st
  • Hamburgerbröd Gärna Brioche 4 st
  • Stekt Gula Lökar
  • Picklad Rödlökar
  • Skivad Tomat 1 st
  • Castello® Burger Blue Skivad Blåmögelost 4 skivor
  • Barbequesås 1 dl

Gör så här:

  1. Salta undersidan av portobellosvampen och lägg i grillen med undersidan upp.
  2. Grilla tills vätskan som tränger fram löst saltet.
  3. Vänd och grilla på undersidan.
  4. Vänd återigen och lägg i stekt lök i svampen.
  5. Placera en skiva ost ovanpå. Grilla tills osten smält.
  6. Samtidigt rostar man hamburgerbrödens insida på grillen.
  7. Montera burgaren genom att ha BBQ-sås på det undre brödet.
  8. Placera sallad och därefter svampen ovanpå och komplettera med tomat och picklad rödlök.
  9. Lägg på locket och servera.
Presenteras av Castello