arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Piroger med Castello Creamy White

Söta små piroger fyllda med en god och krämig vitmögelost. Det här receptet med Castello Creamy White är perfekt till förrätten eller som en lättare middag.
Piroger med Castello Creamy White
4 port

Ingredienser

  • Smördeg 1 pkt
  • Castello® White Vitmögelost 20 g
  • Blandade Nötter 1 msk
  • Torkad Frukt 2 msk
  • Ägg 1 st
  • Florsocker
  • Nyponmarmelad 4 msk

Gör så här:

  1. Skär 8 lika stora cirklar av degen.
  2. Fyll 2 av cirklarna med nyponsylt och Castello Creamy White.
  3. Hacka nötterna och fyll 2 av cirklarna med torkad frukt, nötter och Castello Creamy White.
  4. Lägg en cirkel på som lock och tryck runt kanten med en gaffel.
  5. Vispa ägget och pensla pirogerna.
  6. Tillaga i varmluftsugn på 200 ° i 10 minuter.
  7. Klipp ut ett hjärta av papper, lägg på pirogen och strö florsocker över.
  8. När du tar bort pappret kommer det att vara ett fint hjärta på pirogen.
  9. Servera med äpple, jordgubbar eller päron, eller ät som de är.
Presenteras av Castello