arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle
Ostboll med nötter och blåbär
Recept

Ostboll med nötter och blåbär

  • 500 g Castello® Creamy White
  • 200 g blandade nötter t ex pistage- och hasselnötter
  • 200 g torkad frukt t ex tranbär och blåbär

Gör så här:

Skär bort kanten på osten och lägg sedan i en skål som du låter stå framme i rumstemperatur i ungefär en timme. När osten blivit mjuk, rör om tills du har en jämn och fin ostmassa. Hacka nötterna och den torkade frukten. Blanda ner en tredjedel av nötterna och frukten i osten och lägg resten i en skål. Forma osten till en boll och rulla den sedan försiktigt i de hackade nötterna och frukten så att hela ytan är täckt. Förvara bollen i kylskåp så att den sätter sig innan du serverar, förslagsvis med salta kex.

Presenteras av
Kopiera länk

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla