arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Marinerade färskostbollar

Marinerade färskostbollar

Ingredienser

  • Röd Chili 1 st
  • Mild Olivolja 5 dl
  • Vitlöksklyfta 2 st
  • Lagerblad 2 st
  • Färsk Gräslök 1 knippe
  • Castello® Cream Cheese Ring Gräslök 2 st

Gör så här:

  1. Häll olivoljan i en glasburk. Dela chilin längsmed, skala och dela vitlöksklyftorna på längden. Lägg ner chili, vitlök och lagerblad i olivoljan.
  2. Finhacka gräslöken. Rulla färskosten till små bollar. Rulla bollarna i gräslöken.
  3. Lägg ner färskostbollarna i oljan. Låt stå i kylen och marinera minst ett dygn så de hinner ta smak av kryddoljan.
  4. Servera färskostbollarna på ostbrickan, som en salladstopping eller med en bit bröd.
Presenteras av Castello