arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Krustader med kräm på ädelost och aprikos

Sötsalta mingelgodingar där krämen går utmärkt att förbereda. Vänta inför servering med att fördela krämen i krustaderna.
Krustader med kräm på ädelost och aprikos
20 st

Ingredienser

  • Torkad Aprikos 10 st
  • Kvibille® Ädel Grädd 140 g
  • Arla® Färskost Naturell 150 g
  • Krustad 20 st
  • Granatäppelkärna 1 dl

Gör så här:

  1. Koka upp 2 dl vatten och blötlägg aprikoserna i det heta vattnet.
  2. Låt stå i 10 minuter och häll sedan bort vattnet.
  3. Mixa ihop aprikoserna med Kvibille® Ädel Grädd och färskost till en slät kräm.
  4. Lägg gärna krämen i en spritspåse och fördela i krustaderna.
  5. Strö på granatäpplekärnor.
Presenteras av Kvibille