arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Kokosräkor med chili- och ingefärsdipp

Kokosräkor med chili- och ingefärsdipp
2 port

Ingredienser

  • Frysta Vannameiräka (ASC-Märkta), Tinade 16 st
  • Vetemjöl 1 dl
  • Ägg 2 st
  • Riven Kokos 2- 3 dl
  • Neutral Olja, Till Fritering 5 dl
  • Chili- och ingefärsdipp med färskost:

  • Castello® Cream Cheese Ring Chili & Ingefära 1 st
  • Arla® Gräddfil 2 msk
  • Lime, Pressad Saft 1 st
  • Nymalen Svartpeppar
  • Till servering:

  • Lime, I Klyftor
  • Färsk Koriander

Gör så här:

Rör ihop färskosten, gräddfil och limesaft till en slät dipp. Smaka av med svartpeppar. Torka av räkorna på hushållspapper. Lägg upp vetemjöl, uppvispade ägg och kokos i tre tallrikar. Vänd räkorna först i vetemjöl (se till att överflödigt mjöl skakas av), sedan i ägg och sist i kokos. Hetta upp oljan i en vid kastrull till 180°. Fritera några räkor i taget tills de är krispiga och gyllene i färgen. Låt rinna av på hushållspapper en stund innan servering. Salta lätt. Servera kokosräkorna med färskostdippen och limeklyftor. Garnera med färsk koriander.

Presenteras av Castello

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla