Värm ugnen till 200 C. Gör en bechamelsås genom att smälta smöret tills det slutar fräsa, vispa i mjölet i ca 2 minuter tills det får lite färg, häll på mjölken en rejäl skvätt i taget och låt tjockna på mellanvärme. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt grädden, senap, salt, peppar och rör ned 300 g av osten. Koka pastan två minuter kortare än vad som står på förpackningen. Häll av det mesta av vattnet, blanda med oströran och häll över i en smörad ugnsform. Strö över resten av osten, sedan brödsmulorna, sist parmesanen. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter tills det hela bubblar kring kanterna. Låt svalna något innan servering. Servera som tillbehör eller som egen rätt.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och anpassa innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen samt för att göra riktad marknadsföring.
Läs mer om cookies