arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Grönkålssallad med Kvibille® gräddädel, fikon, granatäpple och pekannötter 

Grönkål, fikon och mild ädel harmoniserar i den här goda salladen som är perfekt både till vardags och på fest!
Grönkålssallad med Kvibille® gräddädel, fikon, granatäpple och pekannötter 

Ingredienser

  • Färsk Grönkål 200 g
  • Olivolja Av God Kvalitet 0,5 msk
  • Kvibille® Ädel Grädd 140 g
  • Färska Fikon 4 st
  • Granatäppelkärna 2 dl
  • Rostade Pekannöt 1 dl
  • Salt Och Svartpeppar

Gör så här:

  1. Skölj grönkålen och riv av bladen från de grova stjälkarna.
  2. Riv eller hacka bladen i mindre bitar.
  3. Massera in olivoljan i grönkålen.
  4. Smula ädelosten och skär fikonen i klyftor.
  5. Varva ingredienserna på ett fat.
  6. Strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar.
Presenteras av Kvibille