arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Deviled eggs med cheddar och blåmögelost

Deviled eggs är en utmärkt förrätt på bordet, både till vardags och på fest. Överraska dina gäster med dessa två varianter av deviled eggs - med cheddar eller ädelost och bacon.
Deviled eggs med cheddar och blåmögelost
24 små bitar

Ingredienser

  • Deviled eggs med blåmögelost

  • Castello® Danablu Blåmögelost 2 tsk
  • Ägg 6 st
  • Dijonsenap 2 tsk
  • Limesaft 0,25 dl
  • Tärnat Bacon 20 g
  • Schalottenlök 1 st
  • Salt Och Peppar
  • Deviled eggs med cheddar

  • Wästgöta Kloster® Cheddar 25 g
  • Ägg 6 st
  • Majonnäs 3 tsk
  • Dijonsenap 2 tsk
  • Paprikapulver 2 tsk
  • Limesaft 0,25 dl
  • Tärnat Bacon 10 g
  • Schalottenlök 1 st
  • Röd Paprika 0,25 st
  • Svartpeppar

Gör så här:

  1. Deviled eggs med blåmögelost: Koka ägg i 12 minuter tills de är genomkokta.
  2. Ta dem ur vattnet och knacka på äggen försiktigt med en sked att knäcka skalet.
  3. Låt äggen svalna helt medan du steker bacon tills det är knaprigt.
  4. Skala äggen och skär dem i halvor.
  5. Lägg äggulorna i en skål och blanda dem med majonnäs, senap, limesaft och Danablu. Krydda med salt och peppar.
  6. Använd två teskedar för att forma små bollar av fyllningen. Fyll äggvitorna med blandningen.
  7. Slutligen strö ägg med bacon och hackad salladslök.
  8. Deviled eggs med cheddar: Koka ägg i 12 minuter tills de är genomkokt.
  9. Så snart du tar dem ur vattnet, knacka på äggen försiktigt med en sked att knäcka skalet.
  10. Låt äggen svalna helt medan du steker bacon tills det är knaprigt.
  11. Hacka röd paprika och schalottenlök fint.
  12. Skala äggen och skär dem i halvor.
  13. Lägg äggulorna i en skål och blanda dem med majonnäs, senap, limejuice, chilisås, paprika och cheddar. Krydda med peppar.
  14. Placera finhackad paprika längst ned i varje äggvita.
  15. Använd två teskedar för att forma små bollar av fyllningen. Fyll äggvitorna med blandningen.
  16. Slutligen strö bacon och hackad lök över äggen.
  17. Servera med rostat rågbröd och / eller färska grönsakspinnar.
Presenteras av Castello