arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Cheesecake i glas med ananasfärskost

Cheesecake i glas med ananasfärskost
4 port

Ingredienser

  • Ananas 1 st
  • Strösocker 1 msk
  • Finhackad Citronmeliss Eller Mynta 2 msk
  • Färskosttopping:

  • Castello® Cream Cheese Ring Ananas & Mandel 1 st
  • Strösocker 1 msk
  • Arla® Vispgrädde 2,5 dl
  • Till servering:

  • Mandelkakor Eller Mandelbiskvier 8-12 st dl
  • Citronmeliss Eller Mynta

Gör så här:

Skala ananasen och skär bort mittstocken. Skär ananasen i små tärningar och lägg i en skål. Blanda med socker och hackad citronmeliss eller mynta. Låt dra ca 20 min. Vispa färskost, socker och ½ dl av grädden med elvisp tills färskosten är lätt och fluffig. Vispa resterande grädde i en separat skål. Vänd ner grädden lite i taget i färskostblandningen och häll allt i en spritspåse. Fördela den marinerade ananasen i fyra glas. Krossa mandelkakorna och lägg på ananasen. Spritsa på färskostblandningen. Toppa med lite citronmeliss eller mynta vid servering.

Presenteras av Castello

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla