arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Bruschetta med havarti och tomat

En enkel och god bruschetta med havarti som är perfekt som en somrig förrätt!
Bruschetta med havarti och tomat
2 port

Ingredienser

  • Lantbröd 2 skivor
  • Olivolja
  • Skinka 4 skivor
  • Körsbärstomat 10 st
  • Castello® Aged Havarti 36% Hårdost 100 g

Gör så här:

Förvärm ugnen till 250°C (helst med en grillfunktion). Ringla olivolja över brödet, toppa med skinkskivorna. Halvera tomaterna och placera ovanpå skinkan. Skär osten i tunna skivor och lägg på tomaterna. Baka bruschettan tills den är varm och osten blir härligt gyllenbrun, cirka 10 minuter.

Presenteras av Castello

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla