arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Blue Cheese-dipp

Bjud på en krämig blue cheese-dipp! Smaken av blåmögelost är perfekt till såväl grillat som till chipsen.
Blue Cheese-dipp
4 port

Ingredienser

  • Rödbeta 2 st
  • Palsternacka 2 st
  • Castello® Danablu Blåmögelost 125 g
  • Arla Köket® Crème Fraiche 4 msk
  • Majonnäs 10 msk
  • Salt Och Peppar

Gör så här:

Skär grönsakerna tunt, Stänk på lite olivolja och strö på salt. Tillaga i ugnen på 170°c i 30-40 minuter Mixa Danablu, crème fraiche och majonnäs Smaka av med salt och peppar Servera med färska grönsaker eller chips!

Presenteras av

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla