arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Blue Cheese-dipp

Bjud på en krämig blue cheese-dipp! Smaken av blåmögelost är perfekt till såväl grillat som till chipsen.
Blue Cheese-dipp
4 port

Ingredienser

  • Rödbeta 2 st
  • Palsternacka 2 st
  • Castello® Danablu Blåmögelost 125 g
  • Arla Köket® Crème Fraiche 4 msk
  • Majonnäs 10 msk
  • Salt Och Peppar

Gör så här:

  1. Skär grönsakerna tunt. Stänk på lite olivolja och strö på salt.
  2. Tillaga i ugnen på 170°c i 30-40 minuter.
  3. Mixa Danablu, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med färska grönsaker eller chips!
Presenteras av Castello