arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle
Köp ost i vår ostbutik på nätet!

Köp ost i vår ostbutik på nätet!

Efter succén med ostbutiken i julas där du kunde beställa hem ostar direkt till dörren, bestämde vi oss för att öppna igen. Lagom till påsk slår vi återigen upp de digitala portarna till vår e-handel och ger dig chansen att köpa ost av alla de slag – ostbrickor, ostprovningar och till och med en tjusig osttårta.

I vår ostbutik på nätet har vi tagit fram flera olika ostprovningar – färdiga erbjudanden som ger dig chansen att uppleva flera olika goda ostar och få tips om vad som är gott att äta och dricka till. Du får också broschyrer med information om ostarna och en guide till hur du genomför en ostprovning. Perfekt som present, till festen eller bara för dig som vill äta en herrans massa goda ostar.

Ostar i säsong

Här hittar du också ostbrickor i säsong, med särskilt utvalda ostar som är extra bra just nu. Först ut är såklart vårbrickan, finfin på påskbordet. Vi har också tagit fram en trevlig osttårta som är alldeles utmärkt till kalaset, studenten eller bröllopet, och även ett antal större ostar som kan vara svåra att hitta i butik.

Beställ hem ost direkt till dörren! Äntligen!

Kopiera länk

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla