arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Säg hej till Morfars ost med pärlande vin

Säg hej till Morfars ost med pärlande vin
Att kombinera ost och bubbel är ju en given succé. Faktiskt så mycket av en succé att vi redan smaksatt en ost med just bubbel. På så sätt sparar vi både tid och erbjuder en spektakulär smakupplevelse!

Säg hej till vår allra festligaste ost – en vällagrad Präst® smaksatt med äkta pärlande champagne. Den här limited edition-osten kommer att finnas att köpa i vår ostbutik på nätet och i butiker ute i landet under en begränsad tid, så passa på!

Det här är en helt unik lagrad hårdost som sätter guldkant på alla firanden med sin blommigt exklusiva smak, härliga konsistens och fyllighet. Falbygdens® Morfars med ton av pärlande vin är perfekt i snittar vid bröllop eller till lyxig ostbricka på en examensbuffé eller vid stora fester. Eller om du vill smälla i dig hela osten själv, bara för att den är så god. Vi dömer inte.

Först med att sprita ost Falbygdens var först i Sverige med att sprita ost och så föddes de goda Morfars-ostarna! En Morfars-ost är en lagrad Präst® med kraftfull, rund och fyllig karaktär som efter lagring spetsas med olika sorters sprit eller vin. I sortimentet har vi idag Brännvin, Päroncognac och Pärlande vin (spetsad med bubbel).

Varför är du fortfarande här? Skynda dig till ostbutiken!

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla