arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Kvibille® Cheddar Stormbyar

Kvibille® Cheddar Stormbyar
Det är en tidig morgon, 2 mars 2019, och ett oväder har dragit in över de halländska vidderna. Kvibilles mejerist trampar till arbetet på morgonen på en knarrande cykel. Händerna börjar domna av de isande vindarna, och mejeristen borrar ner näsan i den varma halsduken. Det är kallt, men inte särskilt långt kvar till Kvibille mejeri där dagens arbete väntar. Dagens arbete, som består i att skapa en ost utöver det vanliga. En ost där Kvibilles hantverk kommer att ställas på sin spets.

Säg hej till Kvibille cheddar Stormbyar. En limited edition-ost som erbjuder samma fantastiska smakupplevelse som en klassisk cheddar, men mer av allt. Mer smak, djupare doft och kraftigare sälta. En tydligare ton av smörkola och en konsistens som är fast men samtidigt smälter i munnen. Ta en tugga och kanske, bara kanske, kan du utöver en otrolig smakupplevelse känna minnet av isande vindar och ljudet av en knarrande cykel som bär en riktig ostmästare till sitt arbete.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla