arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Kvibille® Cheddar Frostbiten

Kvibille® Cheddar Frostbiten
Morgonen när Kvibilles limited edition-cheddar Frostbiten kom till var en sån där stilla vintermorgon som man oftast brukar läsa om i sagorna. Det är tidigt den 1 februari 2019, och flera timmar kvar tills solen kommer att stiga upp. Kvibilles mejerist pulsar fram genom snön. Tystnaden är total, förutom fotstegen som knarrar över den gnistrande snön. Det är en morgon för harmoni och eftertanke, något vi tycker att vi lyckats fånga i den här fantastiskt goda cheddarn. En stillsam morgon för en perfekt balanserad ost.

Kvibille cheddar Frostbiten är en limited edition-ost som erbjuder samma fantastiska smakupplevelse som en klassisk cheddar, men mer av allt. Mer smak, djupare doft och kraftigare sälta. En tydligare ton av smörkola och en konsistens som är fast men samtidigt smälter i munnen. Det är en balanserad och harmonisk ost som uppmuntrar till eftertanke. Ta en bit och njut av en välförtjänt paus i en annars så stressig vardag. Det är du värd.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla