arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Säg hej till Castello Cheddar!

Säg hej till Castello Cheddar!
Riktigt lagrade hårdostar med knäckiga toner och inslag av mörk choklad är något som allt fler börjar upptäcka och uppskatta. Därför lanserar Castello nu två nya cheddar-ostar.

Castellos ostmästare i England har tagit fram två härligt smuliga ostar med goda smaktoner av knäck, mörk choklad och, enligt vissa som smakat, lakritspulver. Ostarna är perfekta på ostbrickan, men också i matlagning, tack vare sin goda smak och fina smältegenskaper.

Castello Cheddar Mature

Castello Cheddar Mature lagras i 12 månader och är en smakrik ost med viss sötma, sälta och en extra smulig textur. Djupa smaker, en fast konsistens och en trevligt torr finish är resultatet av en försiktig och noggrann mognadsprocess.

Castello Cheddar Extra Mature

Castello Cheddar Extra Mature är handgjord av Castellos ostmästare i England och lagrad i minst 17 månader. Det är en sofistikerad ost med viss sötma, trevlig sälta och harmoniska smaker. Passar perfekt till ostbrickan och även i matlagning.

Recept med Castello Cheddar:

Grilled cheddar cheese sandwich

Egg clouds med bresaola och cheddar

Cheddarfyllda hot dogs

Amerikansk äppelpaj med cheddar

Äppelpaj_med_cheddar