arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Osttårtan

Osttårtan
Alla älskar ost. Och de som inte gör det borde skärpa sig. För vad låter godare/bättre/snyggare än en osttårta till bröllopet, studenten, sommarfesten eller födelsedagen? I det här färdiga erbjudandet får du uppleva flera olika goda ostar och får tips om vad som är gott att äta och dricka till.

Pris: 499 kr

Vikt: 1460 g

Oavsett om du vill skapa ett extra minne till ditt bröllop eller bara spexa till festen lite så är en osttårta en garanterad succé. Ostar smakar som bekant fantastiskt, och hela osthjul är dessutom väldigt snygga. Behöver vi säga mer?

I den här osttårtan får du 1460 gram ost, plus en trevlig broschyr med information om ostarna och vintips. Ostarna är särskilt utvalda för att erbjuda en perfekt ostupplevelse för dig och dina gäster. Beställ senast söndagar för leverans veckan efter.

Langres (180g)

Stark och smakrik. Den har en mjuk, nästan rinnig konsistens som smälter i munnen.

Tomme de Fruitée (280g)

Fruktig, frisk smak med härlig karaktär från behandling som sker under ostens mognad.

Brillat Savarin (500g)

Brillat Savarin är en fransk ost som tillverkas genom att man blandar komjölk med grädde, vilket ger en mycket mild och gräddig smak. Osten har en vit och mjuk skorpa och smörig konsistens.

Brie du Grand Père (500g)

En klassisk brie – mild och krämig med en antydan av champinjoner, grädde och smör.