arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Dags för Ostfestivalen 2018!

Dags för Ostfestivalen 2018!
Snart är det dags för en av årets stora osthändelser – Ostfestivalen 2018. Ostfestivalen är en dag där vi hyllar ost i alla dess former. Den 16-18 februari intar osten Münchenbryggeriet i Stockholm, och besökare får se hur hantverket bakom osten går till.

Här får du chansen att njuta av ost i alla smaker, färger och konsistenser. Du kan både smaka på plats och köpa med hem. Dessutom kan du gå på seminarier och lära dig en massa om ost, och provsmaka både ost och vin.

Tävla om ost med Kvibille och Falbygdens ost

Självklart är både Kvibille och Falbygdens Ost på plats, så hälsa på oss om du har vägarna förbi festivalen!

I Kvibilles monter träffar du personal från mejeriet som bjuder på nyheterna Ösarps cheddar och Krämig cheddar, och dessutom en helt ny ost som ännu inte nått marknaden. Vi kommer att bjuda in till en tävling där du kan vinna 4,5 kg av goda Ösarps cheddar!

Hos Falbygden kan du smaka på årets klassiker Herrgård och en massa olika svenska gårdsostar som finns i vårt sortiment. Även här kommer det att bli tävling, där du har chansen att vinna ett helt hjul Herrgårdsost. 13 kg ost!

Även Boxholm är på plats och bjuder på knäckepizza med chiliost, och här har du chansen att tävla och gissa vilken smak det blir på årets Årets kock-ost.

Biljetter kan du köpa här. Hoppas vi ses på Ostfestivalen!