Ostar & tillbehör.

Här hittar du alla våra ostar. Både de som kommer från Falköping och våra utvalda favoriter från Europas alla hörn. Använd sökparametrarna för att hitta det du är ute efter.
Produkttyp
Mjölktyp
Ursprungsland
Smakrikedom
Mild
Smakrik
Pastörisering
Allergi
Specialmärkningar
Fritextsökning
Sök

Vår lagrade hårdost

Har man ambitionen att göra riktigt god, lagrad hårdost, så måste man ha klart för sig att det är ett hantverk som tar lång tid att lära sig. Och kräver ett speciellt sätt att tänka. För oss på Falbygdens, så handlar det mycket om att utveckla ostens alla smakämnen. Mellan ett och två år brukar det ta. Under den tiden, under lagrinsprocessen, pågår ett intensivt arbete inuti själva osten. Den måste vändas, passas, provsmakas och skötas för att den ska bli exakt så bra om vi vill. Och här måste man vara alert, eftersom osten lever sitt eget liv. Ibland är den färdiglagrad på 16 månader. Ibland på 20. Det beror bland annat på att råvarorna har olika egenskaper beroende på årstidens växlingar (det är t ex stor skillnad på om kossan mjölkas i januari eller augusti). Den levande processen som pågår inne i osten går inte att manipulera. Därför är våra ostar klara när vår ostmästare tycker att de är klara. Alltså när smaken är perfekt. Varken förr eller senare.
1878 Pärlande vin
1878 Pärlande vin
Vår allra festligaste ost - årslagrade...
Gran Reserva Herrgård® 36 mån
Gran Reserva Herrgård® 36 mån
Efter lång väntan och ett stort mått...
Julost
Julost
En gräddig god julost som alla i familjen tycker...
Riven Herrgård® 12 mån
Riven Herrgård® 12 mån
En svensk rundpipig Herrgård®, lagrad hos...
Riven Präst® 12 mån
Riven Präst® 12 mån
Vi har tagit en av våra mest smakrika ostar...
Skivad Herrgård® 12 mån
Skivad Herrgård® 12 mån
Vi har tagit en av våra mest smakrika ostar...
Skivad Präst® 12 mån
Skivad Präst® 12 mån
En svensk grynpipig Präst®, lagrad hos oss...
Svecia 12 mån
Svecia 12 mån
En Svecia som är tillverkad enligt ursprungligt...
Cheddar extra stark
Cheddar extra stark
Cheddar är en av ostvärldens celebriteter....
Cheddar stark
Cheddar stark
En krämig cheddar med härlig smak. Cheddar...
Gran Reserva Präst® 24 mån
Gran Reserva Präst® 24 mån
Gran Reserva Präst® är ingenting för...
Grevé® 12 mån
Grevé® 12 mån
En vällagrad Grevé® med en nötig,...
Grevé® 12 mån
Grevé® 12 mån
En vällagrad Grevé® med en nötig,...
Grevé® 16 mån
Grevé® 16 mån
Vår Grevé® är vällagrad,...
Grevé® 18 mån
Grevé® 18 mån
En underbar Grevé® som har lagrats i ett...
Grevé® 18 mån
Grevé® 18 mån
En underbar Grevé® som har lagrats i ett...
Herrgård® 12 mån
Herrgård® 12 mån
En Herrgård® med låg fetthalt, utan...
Herrgård® 12 mån
Herrgård® 12 mån
En vällagrad, kraftfull Herrgård® med...
Herrgård® 16 mån
Herrgård® 16 mån
En Herrgård® med utvecklad smakstyrka fast...
Herrgård® 18 mån
Herrgård® 18 mån
Herrgård® 18 mån är extralagrad,...
Herrgård® 18 mån
Herrgård® 18 mån
Herrgård® 18 mån är extralagrad,...
Morfars Brännvinsost
Morfars Brännvinsost
Här är Sveriges första brännvinsost....
Morfars Brännvinsost
Morfars Brännvinsost
Här är Sveriges första brännvinsost....
Morfars Brännvinsost krydd
Morfars Brännvinsost krydd
En version av Morfars kryddost där vi har tagit...
Morfars Brännvinsost Extra Stark
Morfars Brännvinsost Extra Stark
Nu har vi lagrat vår populära ost lite...
Morfars Brännvinsost Extra Stark
Morfars Brännvinsost Extra Stark
Nu har vi lagrat vår populära ost lite...
Morfars Brännvinsost Stark Mager
Morfars Brännvinsost Stark Mager
En magrare version av Sveriges första brännvinsost...
Morfars Dillkryddat Brännvin
Morfars Dillkryddat Brännvin
Svensk lagrad hårdost smaksatt med dillkryddat...
Morfars Gästspel Päroncognac
Morfars Gästspel Päroncognac
Morfars Päroncognac är spetsad med en underbart...
Präst® 12 mån
Präst® 12 mån
En kraftfull ost av Präst®. Smaken är...
Präst® 12 mån
Präst® 12 mån
Präst® 12 mån 17% är ett magert...
Präst® 16 mån
Präst® 16 mån
Präst® 16 mån 17% är ett magert...
Präst® 18 mån
Präst® 18 mån
En kraftfull Präst® som lagrats under stor...
Präst® 18 mån
Präst® 18 mån
En kraftfull Präst® som lagrats under stor...
Svecia 18 mån
Svecia 18 mån
Svecia är en svensk ost tillverkad enligt ursprungligt...
Svecia 18 mån
Svecia 18 mån
Svecia är en svensk ost tillverkad enligt ursprungligt...
Whisky Cheddar
Whisky Cheddar
Det här är originalet bland våra smaksatta...

Andra hårdostar

En sak är gemensam för i stort sett all ost – det går åt ca tio liter mjölk för att göra ett kilo ost. Det vi kallar hårdost är ost med fast konsistens och som går att skära med kniv eller osthyvel. Ute i världen finns det massor av underbar hårdost. Vi på Falbygdens är bland de första att applådera dem. Vi pratar Cheddar, Parmesan, Appenzeller och andra ljuvliga, vällagrade hårdostar – oftast från olika hörn i Europa – framtagna med minst lika stor omsorg som vi lägger på våra egna. De omfattar fantastiskt många olika smaker och typer. Och det är ju det som är det fascinerande med ostens värld.
Appenzeller ekologisk
Appenzeller ekologisk
Appenzeller ekologisk. Den tillverkas framförallt,...
Comté Extra lagrad
Comté Extra lagrad
Extra smakrik Comté lagrad i ca 18 månader....
Grottlagrad Gruyère Kaltbach
Grottlagrad Gruyère Kaltbach
Grottan ligger i Lucerne -distriktet i centrala Schweiz...
Gruyère ekologisk 9 mån
Gruyère ekologisk 9 mån
Ekologisk Gruyère är en hårdost...
Kaltbach Creamy & Tasty Grottlagrad
Kaltbach Creamy & Tasty Grottlagrad
Denna unika schweiziska ostspecialitet lagras under...
Manchego
Manchego
Manchego Gran Valle de Montecelo kommer från...
Parmigiano Reggiano 22-24 mån
Parmigiano Reggiano 22-24 mån
Det finns bara en Parmesan som är äkta -...
Parmigiano Reggiano 22-24 mån
Parmigiano Reggiano 22-24 mån
Det finns bara en Parmesan som är äkta -...
Parmigiano Reggiano 36 mån
Parmigiano Reggiano 36 mån
Äkta Parmesan lagrad i hela 36 månader...
Pata Cabra Semicurado
Pata Cabra Semicurado
Pecorino Tryffel, grottlagrad
Pecorino Tryffel, grottlagrad
En fantastisk ost av unikt slag.
Pecorino är...
Queso Iberico
Queso Iberico
Iberico är en ost av Manchego- typ, tillverkad...
Tomme Chistera
Tomme Chistera
En fruktig allians mellan get- och fårmjölken...
Tomme de Savoie Fermier
Tomme de Savoie Fermier
Tomme de Savoie är en "bondgårdsost"...
Tomme Fruitée källarlagrad
Tomme Fruitée källarlagrad
Tomme Fruitée är en läcker äkta...
Appenzeller
Appenzeller
Appenzeller är en av de äldsta ostsorterna...
Appenzeller extra opast
Appenzeller extra opast
Appenzeller är en av de äldsta ostsorterna...
Berusad tusenblads passito
Berusad tusenblads passito
En modern variant på de "berusade ostarna"...
Chevrette Mature
Chevrette Mature
Förr i tiden fick fattiga människor i Holland...
Chevrette Mild
Chevrette Mild
Förr i tiden fick fattiga människor i Holland...
Comté
Comté
Comté (även kallad Gruyére de Comté)...
Emmentaler finsk filé
Emmentaler finsk filé
Emmentaler kommer ursprungligen från Emmentalerdalen...
Engelsk Portvinscheddar
Engelsk Portvinscheddar
Riktigt fin, lagrad engelsk cheddar som är smaksatt...
Engelsk Whiskycheddar
Engelsk Whiskycheddar
En traditionell engelsk cheddar smaksatt med whisky....
Gouda holländsk
Gouda holländsk
Gouda Holländsk har en härlig, krämig...
Grana Padano
Grana Padano
Grana är samlingsnamnet för alla hårda...
Gruyère Reserve
Gruyère Reserve
Gruyére är en hård gul ost tillverkad...
Maasdamer
Maasdamer
Den naturliga mognadsprosessen på fem veckor...
Manchego
Manchego
Har du läst Don Quijote så känner...
Manchego DO Valdehierro
Manchego DO Valdehierro
Manchego är Spaniens viktigaste och mest kända...
Montboissié
Montboissié
Mycket speciell ost randen i ostens mitt skapas med...
Morbier
Morbier
Någon gång under 1800-talet började...
Old Dutch Master
Old Dutch Master
Old Dutch Master tillverkas med största noggrannhet...
Pecorino Romano
Pecorino Romano
Har du ätit en två tusen år gammal...
Pecorino Sardo
Pecorino Sardo
Pecorino Sardo är en fast ost som tillverkas...
Raclette Riches Monts
Raclette Riches Monts
Raclette har en lång tradition både i...
Skipper
Skipper
Klassisk dansk ost som med sin karaktäristiska...
Ört & Ekfats Toma
Ört & Ekfats Toma
Osten förvaras först på trähyllor...

Vitmögel

Kanske är inte vitmögelost den bredaste ostkategorin räknat i antal unika ostar. Däremot är den kanske bredast om man ur perspektivet att vitmögelost faktiskt faller nästan alla på läppen — oavsett varifrån man kommer, hur gammal man är och vilka smakpreferenser man har.

Två ostar i vitmögelfamiljen som man känner igen utan att behöva tänka efter, är Brie och Camembert. Under den lite lätt duniga, vita ytan ligger en krämfärgad mjuk ostmassa. Vanligen sprayas vitmöglet på osten när den ligger i formen, därefter lagras den i några veckor. Under lagringen utvecklas en tunnare skorpa. Som bäst är den när ostmassan är krämig. Är den för stel, så ta ut osten ur kylen någon timma om dagen. Då sätter du igång mognadsprocessen snabbare. Som mest smakar den natturligtvis rumstempererad.

Brie du Grand Père Ekologisk
Brie du Grand Père Ekologisk
Ekologisk fransk brie av mycket hög kvalitet,...
Brie Fransk St Benoit
Brie Fransk St Benoit
Mycket bra Fransk Brie med varumärket Saint Benoit....
Brie Révérend
Brie Révérend
En sann fransk kändis och ett krämigt dessertostalternativ...
Brillat Savarin
Brillat Savarin
Brillat Savarin är tillverkas île-de-France-...
Camembert Saint Benoit
Camembert Saint Benoit
Camembert Saint Benoit är en klassisk fransk...
Délice de Bourgogne
Délice de Bourgogne
Délice de Bourgogne är en av de mest raffinerade...
Getost i rulle
Getost i rulle
Chèvre betyder get på franska
och är...
Getost rulle mini Merci chef
Getost rulle mini Merci chef
Mindre storlek på den så populära...
Getostrulle Ekologisk
Getostrulle Ekologisk
Ekologisk getost av högsta kvalitet. Den välkända...
Mi-Chèvre
Mi-Chèvre
Mi-Chèvre är en mjuk, fransk vitmögelost...
Tomatpesto Brie
Tomatpesto Brie
Krämig fransk brie smaksatt med pesto tillverkad...
Brie de Meaux
Brie de Meaux
Ostarnas konung. Denna allt annat än anspråkslösa...
Brie de Meaux Ekologisk
Brie de Meaux Ekologisk
Brie är en av flera franska ostar som har kallats...
Brie du Grand Père
Brie du Grand Père
En fransk brieost av mycket hög kvalitet. Mild...
Brie du Grand Père
Brie du Grand Père
En fransk brieost av mycket hög kvalitet. Mild...
Brie Le Rustique
Brie Le Rustique
Brie le Rustique är en krämig vitmögel...
Brie med vitlök/örter
Brie med vitlök/örter
En härlig fransk Brie, fast ändå ingen...
Brie Saint Benoit
Brie Saint Benoit
Mycket bra fransk Brie med varumärket Saint Benoit....
Brie Saint Benoit
Brie Saint Benoit
Mycket bra Fransk Brie med varumärket Saint Benoit....
Camembert de Normandie
Camembert de Normandie
Det var under tiden för den franska revolutionen...
Camembert le Rustique
Camembert le Rustique
Den franska, mjuka dessertosten med vitmögelyta...
Camembert le Rustique petit
Camembert le Rustique petit
En äkta Camembert med en rikligt utmärkande...
Chaource
Chaource
Chaource har fått namnet efter den lilla staden...
Getbrie Merci Chef
Getbrie Merci Chef
En krämig brieost som är gjord på...
Getost rulle Melusin
Getost rulle Melusin
Den välkända rullen är en vitmögelost...
Getost rulle Merci chef
Getost rulle Merci chef
Chèvre betyder get på franska
och är...
Getost rulle Merci chef
Getost rulle Merci chef
Chèvre betyder get på franska
och är...
Grand Père Light
Grand Père Light
En mild och krämig Brieost med en lägre...
Le Grand Rustique
Le Grand Rustique
Det sägs att Camembert-osten fick sitt namn av...
Margalet  Papillon får
Margalet Papillon får
Margalet Papillon är en krämig ost gjord...
Neufchâtel
Neufchâtel
Den här osten har sitt ursprung i den norra
delen...
Piri piri & limebrie
Piri piri & limebrie
Vi vill hjälpa hela svenska folket att få...
Pouligny Saint-Pierre
Pouligny Saint-Pierre
Pouligny St Pierre är en AOC ost. Tillverkad...
Roquefort & Portvinsbrie
Roquefort & Portvinsbrie
Smaksatt brie! Vi vill hjälpa hela svenska folket...
Suprême
Suprême
Det var under tiden för den franska
revolutionen...
Tryffelbrie
Tryffelbrie
Smaksatt brie! Vi vill hjälpa hela svenska folket...

Grön/blåmögel

Grönmögelost, blåmögelost, ädelost? Vad är egentligen skillnaden? Egentligen är det samma sak. Man penslar eller injicerar mögelsvamp (t ex penicillium roqueforti eller glaucum) i osten som hjälper till att utvecklar den gudomliga smaken. I vissa länder säger man grönmögel och i andra blåmögel. Det som påverkar om mögelsporerna drar åt blått eller grönt är till exempel kornas eller fårens ras, hur och med vad de utfodrats, hur man ystar osten eller hur den lagras. Så egentligen finns det inget svar på frågan om vad som är skillnaden. Men vad gör det? Det viktiga är ju ändå att dessa fantastiska ostar finns och att vi har fått privilegiet att njuta av dem.

Ädelost Original
Ädelost Original
Krämig, naturell blåmögelost gjord...
Gorgonzola Piccante
Gorgonzola Piccante
I byn Gorgonzola, i Lombardiet ganska nära Milano...
Roquefort Papillon Ekologisk
Roquefort Papillon Ekologisk
Ekologisk variant av klassisk Roquefort, denna speciella...
Whiskyädel
Whiskyädel
Krämig, blåmögelost gjord på...
Ädelost Premium
Ädelost Premium
En unik blåmögelost av hög klass med...
Aura
Aura
Aura är en ovanligt god blåmögelost...
Blå Kornblomst
Blå Kornblomst
Blå Kornblomst är en dansk blåmögelost...
Danablu grädd
Danablu grädd
Danskarna har under lång tid varit mycket duktiga...
Danablu rund
Danablu rund
Danskarna har under lång tid varit mycket duktiga...
Engelsk Stilton
Engelsk Stilton
Utan äkta Stilton från England blir det...
Gorgonzola Colombo
Gorgonzola Colombo
I byn Gorgonzola, i Lombardiet ganska nära Milano...
Gorgonzola Selected
Gorgonzola Selected
Denna världsberömda mögelost från...
Gorgonzola/Mascarpone
Gorgonzola/Mascarpone
Kombinationen av den friska färskosten Mascarpone...
Queso Azul de Hoja
Queso Azul de Hoja
Quezo Azul de Hoja är en blå/grönmögelost...
Roquefort Papillon
Roquefort Papillon
Är det någon ost som kan konkurrera om...
Roquefort Papillon
Roquefort Papillon
I den lilla byn Roquefort i södra
Frankrike har...
St Agur
St Agur
Att producera riktig god blåmögelost är...

Kittost

Trots att kittostar är den osttyp som kanske har de äldsta traditionerna, så är familjenamnet Kittost är egentligen inte det bästa. Många kallar dem därför "tvättade ostar" eftersom det är en bättre sammanfattning. Den orange färgen är nämligen resultatet av att ostarna tvättas med saltvatten för att påskynda mognaden. Under lagringstiden får ostarna ett speciellt kitt på ytan. Kittet bildas när man badar osten i en blandning av jäst- och bakteriekulturer som är uppblandade i skummjölk. Behandlingen upprepas många gånger under den cirka månadslånga lagringstiden. Att ge ett enda svar på hur en kittost smakar är en omöjlig uppgift. Smakregistret är på tok för stort och kan variera från mild och sublimt till riktigt mäktigt och storslaget. Men bra, det smakar det alltid.

Chablis
Chablis
Osten tillverkas av pastöriserad komjölk....
Chaumes
Chaumes
Under medeltiden var det framförallt
munkarna...
Epoisses
Epoisses
Epoisses är en av Frankrikes verkliga stoltheter....
Langres
Langres
En mycket smakrik kittost från byn Langres som...
Munster Le Rustique
Munster Le Rustique
Detta är en gammal klosterost med rötter...
Munster Lisbeth
Munster Lisbeth
Detta är en gammal klosterost med rötter...
Saint Albray
Saint Albray
Saint Albray uppfanns 1976 och
tillverkas i Jurançon-regionen
i...
Taleggio
Taleggio
Från Taleggio-dalen nära Bergamo i Italien...
Taleggio Eko ca 180G
Taleggio Eko ca 180G
Taleggio har troligen tillverkats sedan 900-talet....
Vacherol
Vacherol
Förr i tiden tillverkades många av kittostarna...

Färskost

Färskost är något som alla ostar har varit, någon gång under sin livstid. Det vanliga är att man gör färskosten genom att låta vätskan i ostmassan rinna av, utan att tillsätta löpe. En bra färskost har en frisk och mjuk smak och passar tack vare sin milda grundsmak väldigt bra att smaksätta med kryddor eller örtväxter. Man gör färskost av alla mjölksorter som brukar förekomma i ost: ko, får, get och buffel. Det händer också att man mjukar upp smaken med grädde. Tror du inte att du gillar färskost? Nähä? Då föreslår vi att du köper hem några av ostarna härnere och gör ett nytt försök i sällskap med ett glas Alsace eller en lätt Bourgogne, lite bröd, mandlar, selleri, morot och kanske syrligt äpple. Bestäm dig sedan för om du gillar färskost eller inte.

Bredbar getost
Bredbar getost
Bredbar fransk färskost med tydlig smak av getmjölk...
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella ses som originalet. Enligt legenden...
Le Roulé Chili
Le Roulé Chili
Le Roulé Chili är en handrullad fransk...
Le Roulé Chili
Le Roulé Chili
Le Roulé Chili är en handrullad fransk...
Le Roulé Svartpeppar
Le Roulé Svartpeppar
Le Roulé är den ursprungliga franska handrullade...
Le Roulé vitlök
Le Roulé vitlök
Den handrullade färskosten Le Roulé Vitlök...
Färsk getost i aska
Färsk getost i aska
Getost är den äldsta av alla ostar.
Osten...
Flödeost Pikant
Flödeost Pikant
Flödeost Pikant är en färskost
tillverkad...
Flödeost Svartpeppar
Flödeost Svartpeppar
Flödeost Svartpeppar är en färskost...
Flödeost Vitlök
Flödeost Vitlök
Flödeost Vitlök är en färskost...
Getost med honung
Getost med honung
Tack vare sin mjuka konsistens, har den här färska...
Le Roulé Ananas
Le Roulé Ananas
En vacker handrullad ost som tillverkas i nord-östra...
Le Roulé Vitlök
Le Roulé Vitlök
Den handrullade färskosten Le Roulé Vitlök...

Smältost

Det var Schweizarna som uppfann smältosten i början på förra seklet, när de letade efter ett sätt att ta tillvara på ost som hade blivit över. Från början gjordes den bara på Emmentaler. Och där är det. Man blandar en eller flera mogna ostar genom att hetta upp dem och tillsätter mjölk eller grädde för att få en mjukare konsistens. Många av ostarna smaksätts med kryddor, örter eller varför inte med röksmak. Andra ostar, som t ex fondueost ska vara ganska neutral för att lyfta fram det man doppar ner. Och gott är det. Det är ju ost.

Rökt ost
Rökt ost
Att röka ost har anor från romartiden.
Då...
Rökt ost med peppar
Rökt ost med peppar
Att röka ost har anor från romartiden.
Då...
Rökt ost mini
Rökt ost mini
Att röka ost har anor från romartiden.
Då...
Saint Julien valnöt
Saint Julien valnöt
Julien Valnöt är en smältost, vilket...
Schweizisk fondue
Schweizisk fondue
Det räcker kanske att säga att Schweiz anses...

Vit- och blåmögel

Är inte vit- och blåmögel olika saker? Jo det är det. Men det finns ostar där man skiktat eller blandat blåmögelost med vitmögelost. Och det är en mycket trevlig bekantskap. Den smakar mer än vitmögelosten, fast den är mjukare och mildare än den många gånger kraftfulla blåmögelosten. Själva är vi kanske lite partiska, men vi tycker ändå att det här är det bästa av två underbara ostvärldar.

Cambozola
Cambozola
Utanför München i Bayern tillverkas denna...
Cambozola Finesse Vitlök
Cambozola Finesse Vitlök
Utanför München i Bayern
tillverkas denna...

Övriga ostar

Grekisk Feta
Grekisk Feta
Fetaost är en ost med lång tradition och...
Halloumi
Halloumi
Halloumi - osten man grillar. När Frixos Papadopoulos...

Ostbrickor

Att kombinera en ostbricka är inte så svårt. Men när man kombinerar vissa ostar, blir resultatet väldigt lyckat. En del ostar har kompisar som är lite bättre än andra. Här har vi satt samman några av våra favoritkombinationer. Håll till godo.

Ostbricka Våra Favoriter
Ostbricka Våra Favoriter
Ostbricka med tre av våra ostfavoriter samt...
Ostprovarbrickan 370g
Ostprovarbrickan 370g
Innehåller tre noggrant utvalda karaktärsfulla...
Sällskapsbrickan
Sällskapsbrickan
En välkomponerad bricka med fyra populära...
Ostbricka Duka upp till fest
Ostbricka Duka upp till fest
Här är en ostbricka för den som vill...
Ostbricka Tre goda ostar
Ostbricka Tre goda ostar
Mer än tre sorter behöver man inte på...

Osttillbehör

Det är helheten som gör upplevelsen. I landet som i århundraden har ätit mest ost i hela världen pratar man om bordets heliga treenighet, dvs osten, brödet och vinet. Bra ost blir ännu bättre med rätt tillbehör. Kanske en söt marmelad till en salt och smakrik ost? Ett kolhydratrikt kex till den proteinrika osten? Frukt, grönsaker, nötter och vin — rött, vitt eller sött. Tänk helhet. Tänk kontraster. Då tänker du gott.

Bread Sticks Havssalt
Bread Sticks Havssalt
Krispigt flatbröd bakat på surdeg smaksatt...
Bread Sticks Surdeg & Linfrö
Bread Sticks Surdeg & Linfrö
Krispigt flatbröd bakat på surdeg smaksatt...
Delimarmelad Solmogna Björnbär
Delimarmelad Solmogna Björnbär
Fruktkaka aprikos/mandel
Fruktkaka aprikos/mandel
Spansk fruktkaka gjord på aprikos och mandel....
Fruktkaka fikon/apelsin/mandel
Fruktkaka fikon/apelsin/mandel
Spansk fruktkaka gjord på fikon och mandel med...
Bornholmskex
Bornholmskex
Mycket uppskattade ostkex. Spröda
smörkex...
Bornholmskex Pikant
Bornholmskex Pikant
Det här rågkexet är baserat på...
Delikatessmarmelad Fikon/Äpple
Delikatessmarmelad Fikon/Äpple
Delikatessmarmelad Fikon/Äpple är rund och...
Delikatessmarmelad Päron/Granatäpple/Calvados
Delikatessmarmelad Päron/Granatäpple/Calvados
Delikatessmarmelad Päron/Granatäpple/Calvados...
Delikatessmarmelad Rabarber/Nypon
Delikatessmarmelad Rabarber/Nypon
Delikatessmarmelad Rabarber/Nypon har en lite sötsur...